En rolig lørdag er i gang!

Det er deilig å ha en rolig helg sammen med familien! Vi har en ikke så mange planer denne helgen. Det er deilig å ikke ha noen ting som absolutt må gjennomføres her og nå. Jeg trenger noen rolige dager sammen med mine kjære. Det blir litt filming, og jeg skal skrive litt på bloggen. Denne uken har jeg ikke klart å ligge i forkant med noe som helst. Så jeg bør komme meg litt i gang med flere oppgaver. Jeg skal kjenne etter på kroppen min underveis. For nå skal jeg ta vare på meg selv.

Jeg er veldig heldig. Så utrolig mange mennesker bryr seg om meg, og viser meg omtanke og støtte. Jeg blir veldig glad når jeg ser at Dere gir meg kjærlighet. Noen ganger må man bare si at det røyner litt på. Jeg har mye som jeg må glede meg over. Men også mye å jobbe med. Hver eneste dag må jeg komme meg gjennom ulike utfordringer. Det er sånn livet er for oss alle sammen. Noen dager er bedre enn andre !

Ha en nydelig lørdag! Kos deg i eget selskap, eller vær sammen med gode venner og familie. Livet inneholder mange gode øyeblikk! Nyt dem, og ta godt vare på de! 

Vi blogges!

Følg meg gjerne på Facebook , Instagram og YouTube !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg