Jeg er rørt og glad!

Det var en ubeskrivelig følelse å slippe min egenproduserte musikk ut i offentligheten! Jeg postet en video med min aller første sang I need a break på Facebook fredag ettermiddag. Ett døgn senere er den blitt sett nesten 600 ganger, og kommentarene har haglet inn på Facebook! Jeg er overveldet og meget rørt over alle de fine ordene som folk skriver til meg. Det rører meg dypt inni hjertet, og jeg blir så utrolig glad og stolt. Det er stort å høre at Dere faktisk liker det jeg lager. Nå har jeg også lagt ut to norske sanger både på Youtube og på Facebook. De er skrevet på norsk, og på min egen dialekt. “Se Meg” og “Kå e rett og kå e gale?” har personlige tekster. Jeg er veldig spent på reaksjonene på min musikk fremover. For der kommer masse mer. Jeg skriver på mange sanger, og det er utrolig spennende for meg personlig.

Jeg var veldig nervøs. For det kommer fra hjertet mitt. Det er noe som må ut, og endelig kommer det i form av musikk. Jeg har drømt om det veldig lenge, og endelig har jeg klart å åpne opp den skatte kisten inni meg. Jeg aner ikke hva som venter meg i fremtiden, men jeg vet at musikk skal være en veldig stor del av mitt liv. En hverdag med masse musikk vil garantert hjelpe meg gjennom mine prosesser. Noen perioder er jeg helt avhengig av å kunne synge og spille. Jeg er svært takknemlig for den hjelpen som jeg får underveis gjennom musikkterapien. Det er noe som jeg virkelig trenger, og som har god effekt på meg i min hverdag. Jeg kan være så deprimert og utslitt. Men når jeg kommer dit så klarer jeg å fokusere på det som er positivt i livet mitt. Jeg håper inderlig at vi ikke mister dette tilbudet som faktisk er her for oss.

Nå skal jeg kose meg sammen med familien i kveld. Og så kan jeg lese alle de fine kommentarene flere ganger, og bli like glad hver eneste gang! Det er så kjekt å se hvor entusiastiske dere blir! Jeg blir veldig glad dersom dere velger å lytte til min musikk i tiden som kommer. Jeg trenger en ivrig heiagjeng som kan hjelpe meg videre!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Youtube og Instagram!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg