Jeg elsker å lage sanger!

Det er en ting som jeg virkelig er glad for akkurat nå. Jeg er svært glad for min musikalitet , og mine kreative sider. Nå kan jeg endelig kombinere dette, og skape egne låter. Det kommer til å bli mye musikk for meg fremover. For nå åpner det seg nye dører atter en gang. Jeg tror at musikken kan føre meg inn på spennende reiser. Det handler aller mest om å våge å være sårbar. For når man bruker personlige tanker og opplevelser i musikken, så blir det nært. Nå skal jeg bruke mer tid på å lære meg mer om akkorder og noter. Jeg har masse å lære, og det er så spennende for meg!

Noen ganger overrasker livet meg skikkelig. Det er spennende å oppleve personlig vekst. Til og med nå som jeg har hatt/og er i en vanskelig periode. Men jeg har troen på at det kommer bedre tider. Nå kan jeg våge å drømme om flere ting. Det er stort for meg å kunne si at jeg er låtskriver! Det er noe som gjør meg veldig stolt og glad! Jeg anbefaler deg å lytte masse til sen musikken dom du liker. Det vil roe deg ned, og de aller fleste har nytte av musikken. Musikk trigger følelser på godt og vondt. Men det er viktig.

Jeg skal jobbe endel med musikken min i kveld! Det gleder jeg meg til. Ny musikk skal lages, og jeg er spent. Ha en nydelig søndag alle sammen !

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , YouTube og Instagram !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg