En travel uke er i full gang !

Da er mandagen kommet, og jeg er i gang med en innholdsrik uke. I dag har jeg to avtaler som skjer på formiddagen, men skal ta det med ro i ettermiddag og kveld. På tirsdag er det både musikkterapi og styremøte for revmatikerforeningen. Onsdag skal jeg til Kristiansand for å ha møte med arbeidsutvalget for sammenslåing av Mental helse. Og jeg skal på datakort kurs onsdag og torsdag. Fredag morgen drar jeg til Lindesnes havhotell for å ha fagdag og julebord med Mental Helse Vest Agder. Det avsluttes lørdag.

Som dere sikkert skjønner, så blir dette en spennende og travel uke. Men jeg må ta en dag om gangen, og ta vare på meg selv underveis. Blir det for hardt, så må jeg justere litt på programmet. Men det er viktige ting som skal gjennomføres, og jeg føler meg forpliktet til å gjennomføre dette med stil. Heldigvis blir det litt roligere etter at denne uken er vel overstått. Så det passer meg fint med en roligere desember. Jeg er heldigvis i ganske OK form nå i dag! Det er jeg takknemlig for!

Jeg håper at Du får en flott uke! Grip fatt i de oppgavene som ligger foran deg! Ta en ting om gangen, og gjennomfør den etter beste evne! Da kommer du langt. Jeg skal komme meg velberget gjennom denne uken! 

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , YouTube og Instagram !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg