Jeg skal til Kristiansand!

I dag er det møte angående sammenslåing av Mental Helse fylkeslag. Da må jeg avsted til Kristiansand. Dette er et spennende arbeid. Jeg gleder meg til å møte den flotte gjengen som jobber mot et felles mål. Vi har endel ting som må planlegges i dag. Jeg skal aller først ha en rolig morgen her hjemme. Det er viktig for meg å ha en god start på dagen. Så er det avsted på lunsjmøte. Jeg regner med at jeg blir veldig sliten i ettermiddag, så jeg har ikke noen planer etterpå. Jeg er fortsatt litt sliten, og litt svimmel iblant. Men formen er betraktelig bedre nå.

Det er spennende å være engasjert i frivillig arbeid og organisasjonsmiljøet. Men det krever tid og energi. Jeg er nødt til å prioritere familie og WeLG Foredrag i tiden som kommer. Så jeg har lagt nye planer til våren. Jeg må strukturere tiden min enda bedre, og komme inn i gode rutiner. Nå har jeg lært utrolig mye de siste to årene. Jeg er glad for de mulighetene som jeg har fått. Det er også sånn at jeg selv må kjenne på hva som egentlig er best for meg og mitt privatliv!

Det er mange muligheter der ute. Jeg e r åpen for nye ideer og muligheter. Når man velger å ha et åpent sinn, så kan man plutselig oppleve at ting endrer seg. Jeg har god tro på at det kommer til p bli en fin fremtid. Jeg jobber målrettet for å skape resultater på sikt. Noen ganger blir man litt lei av å vente på resultater. Men det er likevel verd å vente på.

Vi blogges!

Følg WeLG Foredrag på Facebook , Instagram og YouTube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg