Jeg har tatt riktig valg!

I den siste tiden har det vært nødvendig for meg å ta noen konkrete valg . For jeg må bruke mine krefter på en annen måte i tiden fremover. Jeg skal satse på WeLG Foredrag, og jeg skal ta vare på familien og meg selv. Frivillig arbeid er utrolig givende og lærerikt. Men jeg er nødt til å trappe ned på noen områder. Jeg har bestemt meg for å fokusere på færre ting i de neste årene. Nå må jeg lære av mine feil, og ta bedre vare på min egen helsesituasjon. Dette er noe som jeg har tenkt mye på, og som virkelig betyr masse for meg. 

Noen ganger må man ta en tenkepause. Finne ut hvor veien skal gå. Jeg har mange drømmer og visjoner. Men jeg må være realistisk også. Nå åpner det seg nye veier, og jeg ønsker å jobbe masse med musikken min. Jeg har heldigvis ikke mistet troen på at jeg skal nå mine mål. Men jeg må gå nye veier for å komme dit. Jeg vet at mange valg er vanskelige. Men det må gjøres, og jeg har pågangsmot. Jeg vil veldig mye, men jeg må begrense meg. For min helse tåler ikke så mye trøkk hele tiden. 

Jeg er en person som tenker mye. Det foregår mange prosesser inni hodet mitt på samme tid. Jeg tror at det er på tide å legge inn årene på noen områder. Og så må man finne den kombinasjonen som faktisk fungerer. Det kommer garantert til å bli flere smeller. Men jeg skal gjøre det beste jeg kan for å unngå det. Livet er en spennende reise, og jeg vil være med på masse kjekt! Tenk på at det som kan skje! Jeg har stor tro på at det vil bli mange gode øyeblikk!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , YouTube og Instagram !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg