Jeg vil bli sett og hørt!

Licensed from: MabelAmber pixabay.com

Jeg merker på meg selv at jeg har et stort behov for å bli sett og hørt. Det er noe som kommer mer og mer frem. Jeg ønsker å ha en stemme ut i offentligheten. Og jeg føler at det er riktig for meg å være åpen om min situasjon. Det er ikke alltid den enkleste veien å gå. Men jeg klarer ikke tanken på noe annet. Det er veldig viktig for meg å kunne snakke om det meste til dere. Jeg kommer alltid til å verne om det aller mest private. Men jeg velger likevel å dele veldig mye med omverdenen. Det handler nok om flere ting, Men aller mest så handler det om min frihet. Jeg føler endelig at jeg står stødig nok til å kunne fortelle min historie. Jeg vet nemlig at altfor mange mennesker lider i stillhet. De våger ikke si det høyt, eller dele det med noen. Men jeg har tenkt at kanskje min stemme kan være til hjelp for andre enn kun meg selv. Jeg håper inderlig at jeg kan spre et håp til alle dere der ute som sliter i hverdagen. Livet er veldig vanskelig iblant, men det har potensiale til å bli mye bedre. Men vi må velge å kjempe!

Dette er faktisk ganske utforende å skrive for meg. For jeg er redd for at folk skal misforstå mine intensjoner. Skal man bli hørt i dagens samfunn, så må man våge å være åpen og synlig. Det er noe som iblant er veldig krevende. Men jeg føler at det virkelig åpner stengte dører. Jeg merker det veldig på meg selv. Det er godt å være tryggere på seg selv. Da klarer man de vanskelige dagene bedre. Det tar ikke fullt så lang tid å komme seg opp igjen etter en nedtur. Det har blitt veldig viktig for meg å få lov til å være meg selv. Selv om ikke alle liker at jeg bruker stemmen min. Jeg kan ikke blidgjøre alle der ute. Og jeg vet veldig godt at alle ikke er enige med meg. Sånn er livet. Jeg har tatt mine valg, og de står jeg inne for. Noen ganger må man gjennom vanskelig ting. Jeg har definitivt fått min del av det i mitt liv. Men jeg føler likevel at alt det vonde kan brukes til noe fornuftig. Det handler om hvordan jeg velger å håndtere det. Gjennom formidling har jeg funnet en kanal som kan fungere fint for meg. 

Jeg kommer til på fortsette med blogg, foredrag , musikk og Youtube. Det er det som er spennende for meg akkurat nå. Dersom alle brikkene faller på riktig plass, så kommer jeg også snart i gang med å produsere et eget produkt. Jeg gleder meg veldig til å finne veien videre! En ting er sikkert. Jeg skal bruke stemmen min i det offentlige rom!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg