Jeg skal på fagdag og julebord!

Da er det fredag, og jeg er allerede snart på vei til fagdag og julebord med Mental Helse Vest Agder. Dette kommer til å bli en lærerik og fin dag sammen med våre medlemmer. Vi har invitert medlemmene våre til en fin samling. Der skal der være flere foredragsholdere, og vi skal kose oss med masse god mat. Det er alltid spennende når man får inn flinke fagfolk som skal dele av sin kunnskap med oss. Psykisk helse og brukermedvirkning er viktige temaer. Jeg gleder meg også veldig til å møte alle de flotte folkene som holder til i de ulike lokallagene. For meg er det viktig å snakke med flest mulig i løpet av en slik samling. Jeg skal ha gleden av å ønske alle sammen velkommen i dag. Men ellers har jeg ikke annet ansvar enn å være tilstede.

Jeg er veldig glad for at vi kan samles iblant. For alle sammen jobber aktivt i sine lokallag, og vi ses ikke så veldig ofte. Nå får man snakke litt sammen, og lære av hverandre. Det er faktisk noe som er veldig viktig for oss alle sammen. Det er lurt å ta til seg den kunnskapen som faktisk er rett foran oss. Vi har mange utfordringer på flere plan, men alle jobber for samme sak. Jeg merker at dette er noe som jeg gleder meg til. Det blir et travelt døgn, men jeg har god tro på opplegget vårt. Vi blir en solid gjeng, og det er så kjekt når mange velger å melde seg på våre samlinger. Det blir nok ganske mange samtaler, og en del inntak av mat og drikke.

Dette blir en kjekk fredag! Jeg håper at Du også kan få ha en fin dag. Helgen kommer, og gjør det aller beste ut av de dagene som kommer nå. Jeg skal kose meg sammen med gode venner i Mental Helse det neste døgnet. Det tror jeg kommer til å bli veldig bra!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg