Hvordan klarer jeg å komme meg videre?

Licensed from: Peggychoucair pixabay.com

Jeg får ganske ofte spørsmål om hvordan jeg kan klare å komme meg videre etter min fortid. Særlig når de har hørt min historie. Da blir det en del spørsmål til meg. Det er ikke så veldig enkelt å svare på det. Men for meg handler det veldig mye om å ta et steg om gangen. Komme seg gjennom de ulike utfordringene der og da. Jeg har tatt i bruk noen verktøy for å takle det som er vanskelig i livet mitt. Men jeg er ikke alltid like flink til å bruke dem på en god måte. De gangene jeg svikter på det, så kommer smellene ganske kjapt. Nå har jeg for eksempel ikke vært fysisk aktiv på lang tid å grunn av smerter og motivasjonssvikt. Det endte med en solid kollaps i forrige uke. Jeg vet det så godt, men klarer ikke alltid å gjøre det som er riktig. 

Det som likevel er noe av det aller viktigste, er nemlig det at jeg aksepterer min egen situasjon. Jeg kan ikke late som om at alt er perfekt, når jeg sliter i hverdagen min. Jeg må være ærlig overfor meg selv, og mot Dere. Det har vært en lang periode med utrolig mye indre stress for min del. Nå er jeg kommet meg gjennom de verste dagene, og ser hva som må gjøres for å komme meg videre. Det handler om å lage gode dager. Skape tid til de tingene som virkelig gjør meg godt. Jeg har nå fått meg nye medisiner som skal hjelpe mot smertene. Da håper jeg at det blir enklere å komme seg i fysisk aktivitet igjen. Det har blitt for mange timer på sofaen denne høsten. Jeg må gjøre det jeg kan for å få det bedre .

Jeg bruker mine kreative evner, og det hjelper veldig for meg. Musikken gir meg mestringsfølelse, og jeg elsker det. Det er også veldig viktig for meg å kunne være sosial sammen med mine venninner. Det gir meg alltid glede og energi! Det er en lang vinter som akkurat har begynt. Jeg må passe på meg selv slik at jeg ikke kommer inn i feil rytme i hverdagen. Nå har jeg begynt å legge meg litt tidligere på kvelden, slik at jeg får mer søvn. Det vil også hjelpe på energinivået mitt. Vi kan gjøre mange ting selv. Men man må ha et genuint ønske om å få til en endring. Jeg har valgt å kjempe meg fremover. Det er ikke enkelt, men det kommer seg. Jeg har oppnådd masse, og jeg skal utfordre meg selv i tiden som kommer. 

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg