Gleder meg til julebord!

Da er kvelden kommet, og vi er i gang med selve julebordet for Mental Helse Vest Agder. Dette er noe som veldig mange gleder seg til, og vi har det veldig hyggelig sammen. Vi skal kose oss med masse god mat, og vi skal ha markere at vi fyller 40 år! Det er alltid koselig å ha slike samlinger hvor mennesker fra lokallagene kommer samlet til en markering. Jeg kjenner at dette er en hard dag, så jeg skal ta det veldig rolig nå i kveld. Planen min er å komme seg nokså tidlig i seng. Jeg må jo huske på at helsen min har noen begrensninger. Men det går likevel veldig fint med meg, og jeg koser meg sammen med denne herlige gjengen. Vi har hatt en fin fagdag tidligere i dag. Der er alltid noe nytt som man kan lære. Jeg både håper og tror at dette har vært en nyttig dag for alle sammen.

Vi skal ha et opplegg i morgen formiddag før vi drar hjemover. Jeg gleder meg veldig til å komme hjem igjen til mann og barn. Sånn er det alltid når jeg er på tur. Det handler aller mest om at jeg er veldig hjemmekjær, og at jeg savner min kjære ektemann. Men nå er det her jeg er, og jeg skal kose meg. Det blir nok veldig bra med god julemat nå i kveld. Det er noe som jeg liker veldig godt. Men det er så utrolig mektig kost. Jeg kommer nok til å bli ganske sliten. Det er uansett herlig å få maten servert. Det er det som er luksus når man overnatter på hotell. Det er ekstra kjekt at så mange har meldt seg på dette arrangementet. Jammen kjekt å se så mange kjente ansikter igjen! Mental Helse har gitt meg så mange gode vennskap. Det er noe som jeg alltid kommer til å sette pris på.

Da vil jeg bare ønske Dere alle sammen en fin kveld. Nå logger jeg av, og koser meg sammen med gjengen. Jeg håper at kvelden blir fin, og at alle sammen koser seg. 

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg