Jeg har mindre smerter !

Licensed from: MabelAmber pixabay.com

Jeg er veldig glad for at mine nye medisiner faktisk virker positivt på min kropp. Smertene kommer alltid til å være tilstede, men de har blitt betydelig mindre i løpet av denne uken. Det lover godt for fortsettelsen. Jeg er litt ekstra trøtt, men det kommer til å avta etter en stund. Dette betyr jo at jeg får en bedre hverdag, og at jeg kan klare meg litt bedre. Jeg er glad for at fastlegen min tok meg på alvor, og hjalp meg. Nå er det mulig å gjøre litt mer her hjemme, og ikke ligge så ofte på sofaen. Jeg håper inderlig at dette fortsetter. Jeg merker at det hjelper på humøret mitt. Smilet kommer raskere frem når man ikke har så vondt .

Det var også veldig deilig å komme seg hjem igjen etter fagdag og julebord. Jeg er faktisk ikke så sliten denne gangen. Så nå ser jeg frem til en fin kveld sammen med familien. Og vi skal spise taco, og nyte roen. Jeg håper at jeg etterhvert kan klare å komme mer i gang med trening igjen. Det er jo noe som jeg virkelig trenger i min hverdag. Det bør være mulig å gjennomføre fysisk aktivitet snart. Jeg føler at kroppen begynner så smått å fungere bedre. 

Jeg håper at Du koser deg i kveld! Det skal ihvertfall jeg forsøke. Nå er jeg endelig i bedre form, og jeg håper at  hverdagen min kan bli enklere nå! Vi får ta en dag om gangen! Det fungerer best for meg. Ta godt vare på deg selv, og de som du er glad i! 

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , Instagram og YouTube !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg