Jeg gjør endringer på Youtube!

Licensed from: TymonOziemblewski pixabay.com

Det er på tide å redusere litt på min arbeidsmengde. Etter ordre fra min lege, så må jeg ta noen grep i min hverdag. Jeg har derfor bestemt meg for å redusere antall videoer på Youtube. Til nå så har jeg postet video hver eneste dag. Men det klarer jeg ikke lenger å gjøre på grunn av min helsesituasjon. Men jeg kommer til å fortsette med å poste video i ukedagene, men ta fri i helgene! Jeg er nødt til å passe bedre på meg selv, og det er på tide å skjerpe seg litt. Jeg makter ikke å aldri ha fri. Sånn er det bare, og jeg har godtatt at det må være slik. Min helse kommer aller først, og jeg ser selv at oppgavene blir for mange. Så da blir det fem videoer i uken istedenfor syv!

Jeg vet at jeg setter veldig høye krav  til meg selv. Men jeg har også merket meg at jeg er smart nok til å skjønne hva som må gjøres for å endre på hverdagen. Nå handler det om å jobbe aktivt i ukene, og så ta fri i helgene. Det vil hjelpe meg, og jeg frigjør tid til min familie. Jeg merker allerede at det er en lettelse for meg personlig. Bloggen kommer til å bli oppdatert daglig. men det er mulig at jeg går ned til et innlegg om dagen lørdag og søndag. Det får jeg se etter hvert. De siste ukene har vært ganske vanskelige, men nå ser det bedre ut. Det er likevel viktig å lytte til legens råd, og ta det mer med ro. Jeg føler at det er min egen feil at jeg pusher meg så hardt. 

Nå må jeg lande ned på en balanse som faktisk fungerer fint for meg. Ved å frigjøre tid i helgene, så kommer der mer overskudd til andre gjøremål som jeg har. Jeg tror at dette blir en fin løsning for meg fremover. Det er kjekt å jobbe med formidling, men det er også veldig krevende for meg. Jeg byr på meg selv i veldig stor grad, og trenger nok litt mer tid for meg selv i hverdagen. Jeg har mange kjekke planer, og gleder meg til tiden som kommer nå. Det er mange ting som skjer i privatlivet mitt, og det skal bli kjekt å komme i mål med ulike prosjekter!’

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg