Energien er på vei tilbake!

Licensed from: KleineKiwi pixabay.com

Det er skikkelig deilig for meg å kjenne at energien er i ferd med å komme tilbake til meg. Jeg er svært takknemlig for all hjelp som jeg har fått fra min lege den siste tiden. Det er en god følelse når man ser at fagfolkene virkelig gjør det de kan for å kunne gi meg en bedre hverdag. Men jeg må gjøre selve jobben selv. Det betyr blant annet at jeg må organisere hverdagen slik at jeg ikke sliter meg helt ut. Jeg gleder meg over fremgangen, men er vet veldig godt at det kan snu fort dersom jeg glemmer å ta det med ro. Jeg kjenner at det er masse som er i ferd med å lande på riktig plass. Nå gjelder det å holde seg til det som man har avtalt, og virkelig passe på sin egen helse.

Jeg blir veldig lettet når jeg merker fremgang. For det har vært en skikkelig hard høst både mentalt og fysisk. Det er mange ting som jeg må ta hensyn til i min hverdag, men jeg tror at det kan gå veldig fint nå. Smertene er under kontroll igjen, og da får man automatisk mer energi. Jeg skal forsøke å jobbe målrettet og fornuftig. Denne julen skal jeg ikke være utslitt. Det har vært et problem de siste årene. Men jeg har lært noe av mine feil, og legger opp et annet løp denne gangen. Når man skal drive med formidling, så må man jobbe strukturert. Det kan nemlig veldig kjapt bli masete dersom man henger etter med arbeidsoppgavene. Det har jeg erfart mange ganger.

Jeg frigjør nå tid til å kunne klare å ligge i forkant med både blogg og Youtube. Det gjør at jeg kan slappe skikkelig av når jeg trenger det. Jeg gleder meg veldig til å få skikkelig kontroll på alt sammen, og endelig ligge skikkelig i forkant igjen. Når man har slike dårlige perioder som jeg nettopp har hatt, så ligger man aldri i forkant. Det er roten til stress og uro for min del. Jeg er veldig trygg på at dette skal løse seg på en god måte. Nå er jeg ikke så mye på sofaen på grunn av smerter. Det er en befriende følelse. Jeg skal gjøre mitt ytterste fremover, og sørge for at jeg slipper stress!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg