Klarer Du å lytte til din egen kropp?

Licensed from: Couleur pixabay.com

Vi har alle sammen en kropp. Men vi er samtidig veldig ulike. For hvert enkelt menneske lever sitt eget liv, og vi tåler forskjellige belastninger. Klarer Du å lytte til din egen kropp? Jeg har slitt med det i ganske mange år. Men nå er jeg kommet meg et stykke videre i livet, og jeg har lært meg å lytte på kroppen min. For jeg har ikke noen andre som kan gjøre det. Det er mitt eget ansvar å passe på kroppen min. Vi for råd og veiledning fra fagfolk, men vi gjøre jobben selv. Jeg har mange ganger vært veldig frustrert på min egen kropp. Det hender faktisk ganske ofte. Jeg får lyst til å bytte den ut. Men det er ikke mulig. så jeg må leve med den så godt som jeg kan. 

Men det er veldig viktig at vi lytter til kroppens signaler. Jeg har lært det på den brutale måten. Det har vært mange tunge stunder fordi jeg kjører meg selv for hardt. Men nå er jeg heldigvis blitt eldre og mer fornuftig. Jeg kjenner kroppen min veldig godt, og det er viktig. Jeg har mange ting som jeg ønsker å gjøre. Men det kan kun skje dersom jeg passer på meg selv underveis, For når man har sykdommer, så må man være ekstra påpasselig. Jeg kan fortsette med jobben min, men jeg må ta hensyn til helsen når jeg planlegger hverdagen min. Det er veldig viktig for meg å kunne bidra i samfunnet. Så jeg kommer nok alltid til å være engasjert.

Vi må alle sammen finne vår egne grense. Det er ikke noe som er en fasit. Du kan tåle mye mer enn meg på noen områder, mens jeg kan være god på noe annet. Sånn er bare livet, og vi må være rause mot hverandre. Det er veldig viktig at man klarer å se de positive sidene til hverandre. Da kan man jobbe sammen, og gjøre ting enda bedre. Jeg vet at det er viktig. Gjennom mine verv har jeg vært nødt til å delegere oppgaver. Nå føler jeg at jeg kjenner min egen kropp ganske godt. Men jeg må fortsatt passe veldig godt på meg selv. Det har nemlig blitt litt mange smeller fordi jeg ikke lytter skikkelig til kroppen min. Nå har jeg snakket med mine folk om dette, og vi er i ferd med å skape en god hverdag for meg og min familie!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg