Jeg elsker julemusikk!

Licensed from: cegoh pixabay.com

Nå er vi kommet i gang med desember, og julemusikken runger her i huset. I hvert fall når jeg er alene hjemme. Jeg elsker nemlig å høre på julemusikk! Det er noe som gir meg en spesiell følelse og ro i kroppen min. Musikk er magisk i seg selv, men julemusikken lager sin egen stemning. Jeg begynner som regel å høre litt på julemusikk i november, men ungene gav klar beskjed om at det var altfor tidlig! Så det er deilig med desember, og julemusikken kan spilles til alle døgnets tider. Vi har alle sammen noen favoritter når det kommer til julemusikk. Jeg er glad i de tradisjonelle julesangene, men er også ganske så svak for en del av de nyere sangene. Men jeg er ikke så fan av de “morsomme” julesangene som er kommet ut denne vinteren.

Julemusikk skaper en egen stemning hos meg. Da senkes skuldrene ned noen hakk, og jeg føler meg rolig. Det er noe som virker beroligende. Jeg kan ikke helt forklare det. Men jeg er glad i musikken, og bruker den veldig ofte. Nå skal jeg kose meg i denne adventstiden. Vi har alltid julemusikk på i bakgrunnen når vi baker pepperkaker sammen med ungene, eller når vi pynter juletreet. I barndommen gikk vi alltid på juletrefester, og da kunne vi jo alle versene utenat. Det er merkelig å tenke på. For vi sang alle sammen. Det er kjekke minner å ha med seg. Musikken lager minner som vi alltid vil ha med oss i hjertet. Jeg er heldig som har musikken med meg i hjertet.

Jeg håper at Du spiller den julemusikken som du liker! Da kommer du garantert i julestemning. For meg så er det veldig koselig å være i en julepyntet stue, og høre på julemusikken i bakgrunnen. Da kommer jeg i riktig stemning. Jeg forsøker etter beste evne å ha en rolig og fin adventstid her hjemme. Det er viktig for meg, og jeg vil nyte den musikken som setter meg i skikkelig julestemning!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og -Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg