Jeg skriver nye sanger !

Det er ganske merkelig at jeg har kommet i gang med å skrive egne låter. Og jeg merker nå at tekstene og melodiene kommer plutselig inni hodet mitt. Da må jeg skrive det ned med en eneste gang slik at jeg ikke glemmer det. Nå har jeg en del låter som jeg skal jobbe med fremover. Jeg har en drøm om å kunne opptre med mine egne låter, og det kommer nok til å bli realisert i løpet av 2019! Jeg er så glad for at jeg endelig har klart å åpne opp den døren inni meg. For nå føler jeg at det er noe som skjer med meg, og jeg er i en spennende fase. Jeg aner ikke hvordan dette ender, men jeg har fått gode tilbakemeldinger så langt. Jeg må jobbe med å inn de fine ordene som kommer til meg.

Nå vet jeg også at det å være låtskriver kan være veldig krevende. For der kommer plutselig noe i hodet, og så må man jobbe der og da. Der kan fort gå noen timer dersom jeg setter i gang med låtskriving. Men det er jo utrolig stas å kunne lage sitt eget. Det er noe som alle artister egentlig ønsker seg. Det er derfor enda kjekkere for meg å vite at jeg faktisk mestrer det. Jeg har vanvittig mye som jeg kan lære når det kommer til låtskriving. Men hver enkelt låtskriver har sin egen måte å produsere på. Det trenger ikke være en fasit på dette heller. Jeg har min måte å lage sanger på, men andre har en helt annen fremgangsmåte. Det er spennende med mangfold innenfor musikken.

Jeg skal fortsette  å skrive låter! Det er noe som jeg har stor glede av, og som gir meg mestringsfølelse. Det er jo den aller beste medisinen for meg. Nå våger jeg så utrolig mye mer, og jeg føler meg tryggere. Det er godt å kjenne på. Man har flere ting som man kan drive med i fremtiden. Det gjør meg glad, og jeg er optimist!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg