Jeg er halvveis på datakurset!

Licensed from: Peggychoucair pixabay.com

Det er veldig deilig å vite at jeg nå har bestått to eksamener på datakort kurset! Jeg har jobbet hardt til tross for at min helse har vært vanskelig den siste tiden. Jeg er derfor meget stolt over min egen innsats. Nå har jeg to moduler igjen, og jeg håper at helsen min holder seg under kontroll i fortsettelsen. Jeg er allerede i mye bedre form, og det lover godt for den neste tiden. Man vet jo aldri hva som kan dukke opp, men jeg har redusert tempoet mitt betraktelig den siste tiden. Det er veldig viktig for meg å finne denne balansen. Jeg er i hvert fall stolt og glad for det som jeg har klart til nå. Eksamener er aldri enkelt, og det har vært noen tøffe uker. Det var stor stemning da jeg kunne juble over bestått eksamen i PowerPoint!

Jeg tar med meg alt som er positivt. For det hjelper meg videre i livet. Når jeg får kjenne på mestringsfølelse, så øker jeg selvtilliten min gradvis. Det er viktig for meg å ,kunne mestre dette kurset. Men jeg har en bratt læringskurve på mange områder. Jeg tenker selv at dette skal jeg klare, men må nok bruke litt lenger tid enn det som var meningen i utgangspunktet. Det tar jeg ikke som et nederlag. Det handler aller mest om å ta en dag om gangen. Jeg har mange ting som gir meg utfordringer i min hverdag. Så det er faktisk stort for meg å ha kommet så langt som dette. Nå ser jeg at det er mulig å komme seg gjennom det på en god måte.

Man må ta vare på de følelsene som gjør en godt. Det er noe som jeg virkelig har lært meg de siste årene. Det kan være harde tak ganske ofte, og jeg må jobbe hardt for å bevare roen. Nå er det glede her hjemme, og ungene heier på mammaen sin. De ble så glade når vi kunne feire bestått eksamen i dag! Vi vet alle sammen hvor vanskelig hverdagen kan være, og vi unner hverandre å lykkes. Jeg er ærlig overfor mine egne barn. Noen ganger møter vi på utfordringer som kan virke litt for store. Men så er det ekstra kjekt når man opplever mestring!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg