Jeg ser nye muligheter!

Licensed from: jplenio pixabay.com

Da alt raste sammen i livet mitt for noen år siden, ante jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Det var ikke noe håp lenger. Men jeg fikk heldigvis god hjelp til å komme meg videre. Det tar veldig lang tid, men jeg er endelig i ferd med å se nye muligheter for meg. For jeg har åpnet meg opp, og videreutviklet meg på så mange måter. Jeg kan mye annet enn den butikkutdannelsen som jeg har. Nå vet jeg at musikken kan bli en del av mitt yrke. Som låtskriver kan man klare mer enn kun som coverartist. Jeg har masse å lære, men vet med sikkerhet at min egen musikk skal ut til Dere! Jeg har flere prosjekter på gang når det kommer til det å skrive. Men alt sammen tar lang tid. 

Det er kjekt når man endelig kan våge å drømme litt igjen! Jeg er så utrolig heldig som har oppdaget kvaliteter i meg selv som jeg ikke ante eksisterte. For meg så er det utrolig stort, og jeg merker at det er noe som jeg vokser på. Noen vil si at det er dumt å skrive slikt om seg selv, men det får de bare tåle. Jeg har kjent på motgang hele livet mitt, og nå vil jeg endelig kose meg med det som er positivt. Jeg aner ikke hvor livet tar meg, men jeg skal våge å være åpen for nye muligheter. Jeg har mine egne drømmer, og nærmer meg noen av dem allerede. Det gir meg pågangsmot. Jeg merker at det er godt for meg å se at der finnes muligheter for meg også.

Jeg tar en dag om gangen. Men jeg vet med meg selv at der kommer til å skje mye bra i årene som kommer. Det kan være vanskelig å vente på alt det gode som skal skje. Men jeg kan ikke tenke negativt. Det gjelder å løfte blikket, og se fremover. Jeg kan ikke gjøre mer enn mitt beste uansett. Så får det ta meg dit det er meningen at jeg skal være. Jeg føler meg uansett veldig heldig. For jeg har funnet nok styrke i meg selv til å stå oppreist den dag i dag. Jeg ligger ikke kun nede på bakken. Noen ganger faller jeg sammen. Men veldig mange ganger står jeg oppreist, og kjemper med alt det jeg har!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg