2014 : Innlagt på psykiatrisk sengepost – 2019 : Influencer!

For en reise jeg har vært gjennom siden kollapsen i 2014! Jeg har den siste tiden tenkt over alt som har skjedd. For det har vært en veldig lang og vanskelig prosess. For når livet kollapser skikkelig, så står man ved en helt ny start. Heldigvis så kan jeg si at jeg valgte riktig. For jeg gav ikke opp meg selv, eller drømmen om et godt liv! Samme hvor tungt og forferdelig det har vært, så har jeg fortsatt med små steg. Det er helt vanvittig å tenke på. For jeg kan huske fortvilelsen og mørket. Nå er det endelig blitt mer solskinn i hverdagen. Da er jeg også sterk nok til å tenke over alt som har skjedd. Det har vært noen år med masse slit, men heldigvis også gode perioder inni mellom. Det har holdt håpet mitt levende!

Jeg kommer alltid til å bære med meg det som har vært. For det er en stor del av livet mitt. Men jeg er kommet meg videre, og ser nå enda mer håp. Det er jeg veldig glad for, og det gjør meg ganske stolt. Men jeg har ikke tatt denne kampen helt alene. Min kjære ektemann har vært og er fortsatt min største støttespiller. Jeg er så takknemlig for at han valgte å dele livet sitt med meg. Det har vært veldig godt å være to. Og jeg har hatt veldig godt av å kunne gi min omsorg og kjærlighet til ham. Sammen har vi tatt vare på ungene, og det er stort og raust. Det er også godt vite at foreldre og søsken støtter meg, og vil oss alt godt.

Reisen har vært veldig lang. Men jeg har lært meg selv å kjenne helt på nytt. Det har vært ubeskrivelig tøft i lange perioder. Men jeg har kommet meg gjennom det, og har bearbeidet masse. Det er ikke sånn at jeg nå er frisk. For der vil komme vanskelige dager fortsatt. Men jeg vet at de ikke varer så lenge. Så lenge jeg bruker de verktøyene som har fått meg helt hit, så skal det gå fint. Noen harde stunder kommer til oss alle, og det lærer vi av. Jeg skulle selvfølgelig ønsket meg en lettere fortid. Men det gjør også at jeg føler på masse glede når dagene er lyse! Tusen takk for all den støtten som jeg får fra Dere!

Vi blogges!

Følg meg gjerne:

Facebook: Wenche Larsen Gundersen , WeLG Foredrag

Youtube: Wenche Larsen

Instagram: wenchelarsen.no

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

Siste innlegg