2019-et år jeg aldri glemmer!

God morgen!

Da er siste dagen i 2019 her, og det er på tide å tenke litt tilbake. Bruke litt tid til å se hva som har skjedd dette året. Hvor var vi da året startet, og hvor er vi nå? Hva har endret seg? Hva har blitt bedre? Er det noe jeg angrer på? Å tenke over livet, er både godt og vondt på samme tid. For man går gjennom mange ting i løpet av et helt år. Der har skjedd masse bra, og så har der vært noen harde stunder også. Sånn er det jo for oss alle sammen. Men dette året har jeg virkelig staket ut min vei videre, og tatt konkrete valg for fremtiden. Jeg vet mer om hvordan hverdagen min bør være, og hva jeg bør endre i 2020. Det er godt å vite at man får nye sjanser, og at man alltid kan finne nye stier videre i livet.

Noen karameller har vært tunge å håndtere, og jeg har nok hatt noen mentale nedturer. Det har jeg lært masse av, og store endringer har blitt gjort. Det ble endelig pause fra samtaleterapien, og jeg klarer meg veldig bra. Musikkterapien har fått mye tid, og jeg har virkelig jobbet med meg selv der denne høsten. Det har vært vanskelig å finne min plass, og jeg har vært usikker på min rolle der. Heldigvis så har vi et flott samhold, og det er lov å si ifra. Da har jeg fått nye oppgaver, og fått hjelp til å sortere tankene mine. Men det aller kjekkeste, har vært åpenbaringen om at jeg faktisk skriver mine egne låter! Det er så stort, og jeg kan nesten ikke tro det den dag i dag.

At jeg nå sitter med 9 ferdige låter, og stadig jobber med nye tekster. Det er på tide med plateinnspilling i løpet av 2020. Jeg krysser fingrene for at vi klarer å få det gjennomført. Det er så stort for meg, og jeg har fått så utrolig fin respons på mine egne sanger. Jeg er så glad i hjertet mitt, at det nesten sprekker! Nye vennskap har der også kommet i 2019. Fantastiske mennesker som har blitt en del av mitt liv. Det er så godt å kjenne på. Jeg fikk jobbet meg gjennom ulike frivillige verv, og har fortsatt en del ansvar i Mental Helse, og Revmatikerforeningen. Nå er jeg mer bevisst på hvor mye jeg kan ta på meg av ansvar, og det føles godt.

Det har blitt mange mestringsopplevelser, og det er så deilig å kjenne på. Både i frivillig arbeid, i musikken og som kursdeltager på Anne Brith Influencer Program. Jeg har opptrådt en rekke ganger offentlig, og det har gitt mersmak. Bloggen har vokst godt dette året, og jeg er så glad for alle nye venner i bransjen. Herlighet for en reise dette året har vært!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg