SUNT OG GODT PÅ GRILLEN!

Hei!

Tusen hjertelig takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene som kom etter at jeg postet innlegg her igjen! Det er så hyggelig å høre, og jeg blir varm i hjertet mitt.

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så skal vi ha en sommer her hjemme i år også. Vi sparer så godt vi kan, for å ha en fin familie ferie i utlandet i 2023. Dette året her prioriteres husmaling, og så skal vi ha konfirmasjon i september. Heldigvis koser vi oss her hjemme, og har en deilig terrasse hvor solen kan nytes. Her er vi glade i å grille om sommeren, og det er jeg som er grill ansvarlig her i huset. Ungene elsker grillmat, så det er enkel middag her i huset. Så lenge de får koteletter og hamburger, så er det velstand.

Jeg har funnet noen svært gode kylling burgere, og sverger til de og salat. Sunt og godt er det jo også, da jeg skal unngå rødt kjøtt så mye som mulig. Så lenge jeg har friske grønnsaker, så kutter jeg ut hamburgerbrødet også. Blir god og mett likevel, og tar halve tallerkenen grønn. Det går veldig fint å spise mer riktig, og det har vært godt for kroppen min og helsen min. Er fortsatt i noen samtaler hos Friskliv sentralen angående kosthold, men er snart ferdig der nå.

Håper inderlig at det blir en fin sommer, med nydelig sommervær. Jeg er blitt så glad i sole meg i hagen, og slapper godt av på solsengen min. Ser frem til å samle ny energi i solen, og bare være tilstede i øyeblikket som det heter. Før kunne jeg ikke klare det, men de siste årene så har jeg kommet meg over den kneiken. Bryr meg ikke om at jeg sprader i bikini i hagen min, og det er befriende for meg å kjenne på. Så nå må både du og jeg være flinke til å nyte de finværs dagene som kommer. Sommeren fyker nemlig fort forbi, så grip dagen!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg