5 makeup produkter som jeg må ha!

Jeg er veldig glad i å sminke meg, og jeg har en del produkter som jeg bare må ha. Så jeg tenkte derfor å dele dette med dere i dagens første innlegg. For meg så er det veldig viktig med god kvalitet, og gunstige priser. For jeg har ikke så stort budsjett, og må bruke pengene så fornuftig som mulig. Derfor handler jeg det aller meste hos Makeup Mekka! Så her kommer de 5 viktigste makeup produktene som jeg bruker nesten hver dag:

Face prime moisturizing er min favoritt primer for ansiktet. Den er fuktighetsgivende, og min hud elsker den. Den gjør at sminken setter seg fint på huden min, og jeg blir ikke tørr i huden.

Eyeshadow magnet primer er et must i min makeup! For med denne på øyelokket, så sitter øyenskyggen hele dagen, og den sprekker ikke. du kan også ha den på nesen for å unngå at Foundation smelter bort.

Famous mega volume mascara er en skikkelig bra mascara . Den gir meg fyldigere og lengre vipper. Jeg har brukt denne i ganske mange år, og den er desidert en skikkelig favoritt hos meg.

Palettene med øyenskygger elsker jeg , og jeg klarer ikke velge kun et. Der er så mange fine å velge mellom. Fargene er dype og pigmenterte. Høy kvalitet, og sprekker ikke opp. Så de bør du sjekke opp!

Og ikke glem å teste Setting spray fra Makeup Mekka! Den lukter så godt, og den holder sminken på plass i mange timer. Jeg elsker den , og bruker den så ofte som jeg kan.

Jeg både tror og håper at du kan finne noen nye favoritter hos Makeup Mekka! Jeg har ikke noe samarbeid med dem, og produktene har jeg kjøpt selv. Men jeg elsker å fortelle om produkter som jeg selv bruker nesten hver dag, og som jeg virkelig elsker å bruke. Makeup trenger ikke å være dyrt , for kvaliteten er meget bra!

Nå skal jeg i gang med å sminke meg, og sjekk gjerne ut Instagram Storyer for å se min look! Jeg gleder meg til å dra på musikkterapi om få timer, og skal kose meg der. Ha en superfin dag, så prates vi her igjen til kveldens blogginnlegg!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg