ALLTID EN STØRRELSE FOR STOR!

God kveld!

Det er rart hvordan noen ting bare skjer helt automatisk. Jeg har en uvane når det kommer til klær. Det ender som regel alltid med at jeg kjøper klærne mine minst en størrelse større enn det jeg egentlig trenger. Gammel vane er vond å vende. Det handler om at jeg alltid har vært stor, og jeg glemmer at kroppen min er annerledes nå. Dermed velger jeg alltid komfort, og skal  være sikker på at klærne ikke strammer for mye. Det resulterer i at mine klær på en måte gjør meg større enn det jeg er.

Jeg ble litt bedre på det nå dette året her, fordi jeg har fått klar beskjed fra både min mann og min venninne. De mener det godt, men det var ganske sårt å bli minnet på dette. Her om dagen hadde jeg på meg en bluse som passer akkurat, og det føltes så rart for meg. Jeg gikk og dro i den hele tiden, for jeg følte den var for liten. Men så passer den jo. Jeg er bare ikke helt mentalt klar for å ha klær som sitter så nærme kroppen min. Dette må jeg bare øve på, for jeg vil jo ikke gjemme bort kroppen min heller.

Dette er jeg ikke alene om. Vi er mange som skjuler kroppene våre. Selvbildet har gjerne fått seg en skikkelig knekk, og da er det vanskelig å vise seg frem. Men jeg tror det er viktig å snakke høyt om det. Mennesker kommer i alle slags fasonger, og hver kropp er vakker. Vi må våge å være den vi er, og ikke ha behov for å gjemme oss bort. Jeg vet at jeg må jobbe hardt for å komme over akkurat dette selv. Nå har jeg jo en kropp som er i bedre form, og jeg føler meg fin. Så da må hodet følge med på lasset, og ikke overkjøre meg.

Nå ryddet jeg i garderoben min her om dagen, og kvittet meg med en del klær som var altfor store. Nå er jeg nødt til å bruke det som jeg har, og som faktisk passer bedre. Så gjelder det å ha riktig fokus når jeg fyller på garderoben min. Velge den størrelsen som passer, og ikke den som gjør meg større og posete. Der kommer garantert til å være noen glipptak, men jeg skal i hvert fall jobbe med saken!

Ha en fin kveld, så snakkes vi om ikke lenge.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg