BARE GJØR DET!

Hei🌸

Denne pinsen har vi kommet i gang med å male huset vårt. Det er jo et stort prosjekt, som krever tid og tålmodighet. Når da min mann kun er hjemme i helgene, så var det viktig for oss å benytte disse dagene godt. For min del, så var husmaling en ny erfaring. Men det har gått bedre enn jeg forventet.

Når jeg skal være med på å gjøre praktiske oppgaver utendørs, så blir jeg alltid usikker på mine egne ferdigheter. Usikkerheten er ganske plagsom, men jeg vet hva som får den bort. Jeg må bare komme i gang med oppgaven. Gjøre de tingene som er bestemt, og følge planen. 99% av gangene fungerer det jo kjempefint. Noen ganger må man bare overstige de negative tankene, og eksponere seg for det.

Jeg har nå full kontroll på de områdene som er mitt ansvar å male. Og jeg er ikke engstelig for å gjennomføre de oppgavene i løpet av uken, hvis været tillater det. Så hvis du noen gang kjenner på frykt eller usikkerhet, så anbefaler jeg eksponeringsterapi. Gjør det i ditt tempo, men ikke la deg stoppe på grunn av negative tanker om deg selv ❤️❤️❤️

Så vil jeg bare ønske deg en fin uke, og håper du får noen fine dager!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg