BASSE HOS VETERINÆREN!


God kveld!

I morges var vi ganske så spente her i huset. Det var nemlig tid for Basse sin årlige sjekk hos veterinær, og få påfyll av vaksine. Jeg har vært nervøs, for Basse er red for nye folk. Min mann var med, og det er jeg glad for. Mitt mammahjertet sliter når det er snakk om sprøyter. Mannen min fikk han greit inn i buret, sånn at vi kunne komme oss avsted.

Basse liker ikke å kjøre bil. Så det var ganske sår mjauing fra buret underveis på den korte turen. Vi pratet til ham hele tiden, og det stakk i mammahjertet mitt. Da vi kom ned til veterinæren, så måtte vi ha på munnbind. Og så fikk vi gå inn, og ventet litt sammen med Basse. Det ble masse kosing, og vi klarte å holde ham rolig.

Da veterinæren kom inn, så slapp vi Basse ned på gulvet. Han fikk snuse litt rundt, før han ble løftet opp på vekten. Det gikk så fint, og han var så rolig da vaksinen ble satt. Ikke en lyd, og det var overstått på få sekunder. Basse  var akkurat passelig i vekt, og det var deilig å høre at både tenner og ører var helt tipp topp. Fikk også klippet klørne uten problem.

Jeg var så lettet og glad. Elsker Basse så utrolig mye, og ønsker å ha ham frisk i mange år. Veterinæren konkluderte med at det var en veloppdragen katt. Da skal jeg si at der var to voksne som ble skikkelig glade og fornøyde!

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

Siste innlegg