Bilen skal få stå!

De siste ukene så har bilen vært et par ganger på verksted. Og det har da blitt en del gåturer på meg. Og faktisk så har jeg virkelig taklet disse turene bra, og kondisjonen er i bedring. Jeg gikk og tenkte på det her i formiddag. Hvorfor tar jeg alltid bilen? Hvorfor bruker jeg så mange penger på parkering? Det er jo tross alt ikke så langt ned til sentrum fra der vi bor på Frøysland. Nei, det handler om uvaner. Nå har vi snakket om det her hjemme, og er enige om at bilen ikke alltid må brukes. Det er en litt trøblete sesong for meg, men jeg skal være forsiktig på isete dager.

Det er rart hvordan vi bare kjører på, og ikke tenker oss om. Faktisk så blir det en del penger på parkering hver måned. Særlig de to dagene i uken hvor jeg er på musikkterapi. Nå skal jeg utfordre meg selv, og faktisk la bilen bli værende hjemme. Dette kommer nok til å bli utfordrende. Men noe må gjøres. For jeg trenger de turene også. Å være uten bil, ble altså en skikkelig vekker for oss, og vi ønsker å endre på ting. Spare penger der vi kan, og faktisk prioritere litt annerledes. En frisk tur på vinteren, skader ikke for noen av oss. Men vi må bare ha fokus på det vi ønsker å endre.

Jeg har hatt så godt av alle de treningsturene de siste ukene, og det frister til gjentagelse. Siden jeg er hjemme, så har jeg god tid. Da kan jeg ta meg tid til å gå opp og ned til byen et par ganger i uken. Dette skal bli et spennende prosjekt! Nå skal jeg kose meg på sofaen resten av kvelden. Det har beina mine fortjent!

Og folkens, kjempekoselig hvis dere har lyst til å nominere meg til Vixen blog awards!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg