BLI MED I MESTRINGSKLUBBEN!

Reklame

God morgen!

Jeg har lyst til å utfordre deg i dag! For det er på tide å prioritere seg selv litt, og få tak i positiv energi og personlig vekst! For en måned siden, så startet jeg opp Mestringsklubben! En medlemsportal hvor vi har fokus på mestring, personlig vekst, psykisk helse og fysisk aktivitet. Hver måned har vi eget tema, og jeg gir medlemmene tilgang til nye motivasjons og inspirasjonsvideoer. I tillegg så gir jeg dere en fysisk Challenge, som alle har mulighet til å mestre.

Vi har også en lukket Facebook gruppe for medlemmene, og der går jeg live hver torsdag formiddag. Det er kjekt å kunne heie hverandre frem, og vi har plass til mange flere! Så jeg ønsker å invitere deg til å bli med, og nå er er prisen 329kr per måned .Medlemsportalen har ikke bindingstid, så du kan selv velge hvor lenge du vil bli med. Det er viktig å påpeke at dette ikke er en terapiportal, men et sted hvor du skal bli motivert og inspirert til å ta nye steg i livet!

Ta en titt på Mestringsklubben, og gi meg noen minutter av din tid. Se gjerne videoen, hvor jeg forklarer deg mer om Mestringsklubben. Send meg gjerne spørsmål via sosiale medier, så skal jeg besvare snarest mulig! Håper du vil være med i denne herlige gjengen, og bidra til personlig vekst og glede i hverdagen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg