Blir du liggende på sofaen?

Å være aktiv i hverdagen, er veldig viktig når man lever med psykiske utfordringer. Så jeg har i flere år prioritert det. For jeg orker ikke å bli liggende på den sofaen, og synes synd på meg selv. Det fører meg nemlig ikke dit jeg vil, og da må jeg ta ansvar selv. Vi kan ikke skylde på noen andre. Men vi må ta grep i eget liv. Det er mange ganger hvor jeg kjenner at det virker håpløst. Men så kommer der alltid noen lyspunkt når du minst venter det. Jeg er heldig som har funnet min vei videre, og tar de stegene jeg kan klare. Det er kjekt å ha noe å holde på med hver eneste dag.

Da jeg ble værende hjemme, så hadde jeg to valg. Enten måtte jeg finne meg en ny hverdag, eller så kunne jeg bare synke ned i selvmedlidenhet og sorg. Heldigvis så var ikke staheten min borte, så jeg valgte å jobbe meg videre på min egen måte. Det er jeg så glad for. Aller mest fordi jeg nå har det mye bedre med meg selv, og helsen min er mer stabil over tid. Der er noe som har skjedd med meg, og jeg føler at fortiden heldigvis blir liggende bak meg nå. Det har vært et spennende halvår, og jeg har utviklet meg som person, både fysisk og mentalt.

Livet mitt ble snudd på hodet, men det har virkelig vært fint å se hvordan min nye hverdag er nå. Jeg er omgitt av kjærlighet og respekt. Trygge rammer er på plass, og jeg utvider mitt eget trygghetsvindu. Jeg håper at min historie kanskje kan være til inspirasjon for noen der ute. For jeg vet hvor tøft det er å starte helt på nytt i livet. Mange ganger kan de se så mørkt ut, men jeg lover deg at solen kommer frem etter hvert. Men du må ta små steg om gangen, og finne en trygghet inni deg selv. Da kan du klare mye mer enn du tror!

Jeg håper at du har en fin kveld, og at du passer godt på deg selv. Husk at i morgen kommer en ny dag med blanke ark, og den kan du bruke sånn som du selv vil. Aldri mist håpet om en bedre hverdag!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

Podcast: Min psyke hverdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg