Blir du med i Mestringsklubben?

Reklame

Jeg er så glad for at noen av dere allerede har blitt med i Mestringsklubben! Tusen takk for tilliten, jeg gleder meg til å jobbe sammen med dere i tiden som kommer. Men jeg har plass til mange flere, og håper at du også har lyst til å bli med i medlemsportalen. Min intensjon med Mestringsklubben, er å kunne motivere og inspirere hverandre til personlig vekst. Men det er ikke en terapi, og jeg er veldig bevisst på hva jeg kan hjelpe dere med. Helsevesenet tilbyr en mengde terapiformer, og har kvalifiserte fagpersoner til den biten. Men jeg ønsker å bidra med de verktøyene som har hjulpet meg videre i livet. Og i Mestringsklubben skal vi gi hverandre den ekstra støtten, og jeg ønsker å bidra med det jeg kan for deg.

Så gleder jeg meg veldig til å ha livesendinger hver uke i vår lukkede Facebook gruppe. Der skal vi snakke om ulike temaer, og dere kan stille meg spørsmål. Det blir kjekt å bli bedre kjent med hverandre, og se hva jeg kan hjelpe deg med. For min del, så er denne medlemsportalen et viktig skritt videre. Og jeg jobber fra hjertet. Dette er viktig for meg, og jeg er utrolig ydmyk og glad for at dere blir med! Jeg gleder meg til å gi dere tips og gode råd, veilede deg litt i hverdagen og være tilstede for deg. Jeg bryr meg om andre mennesker, og finner stor følelsesmessig verdi i å hjelpe andre mennesker.

Inni Mestringsklubben ligger der allerede klart motiverende videoer, og jeg har fått fine tilbakemeldinger allerede! Så ikke nøl med å henge deg på, og bli med nå til lanseringspris 299 kr per måned. Der er ikke noen bindingstid, så du velger selv hvor lenge du vil være med. Jeg håper at du sender meg spørsmål, dersom du lurer på noe. Jeg svarer så kjapt jeg kan. Du kan melde deg på her!https://mestringsklubben.mykajabi.com/offers/gFUnqCqY

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

0 kommentarer

Siste innlegg