Blir juni bra?

Jeg håper at juni blir knallbra!

God morgen!

Vi er kommet til siste dagen i mai måned, og sommerværet stråler her i Mandal denne pinsehelgen. Jeg er klar for en søndag med ganske mye jobb, men det skal gå fint. Jeg skal snappe på @hverdagschat, og så skal jeg i tillegg filme inn de nye motivasjons og inspirasjonsvideoene til Mestringsklubben. Det kommer jeg til å bruke litt tid på, men håper at jeg kan få litt luft også i løpet av dagen. Noen ganger så må jeg bruke søndager til jobb, men det takler hele familien bra.

Jeg er glad for at sommeren nå kommer, og juni pleier å være en veldig fin måned. Det kommer til å skje masse spennende for min del, og jeg går inn juni med masse spenninger i kroppen min. Forhåpentligvis vil flere brikker komme på plass i løpet av denne måneden, og jeg er veldig spent. Ellers så skal ungene fullføre skolen, og jeg har en som slutter på barneskolen. Det må jo markeres på en eller annen måte. Men vet ikke helt om Corona gjør det umulig med den ordinære markeringen på skolen.

Det skal bli godt å få skoleferie, selv om jeg liker rutiner aller best. Men ungene trenger den friperioden, og vi skal kose oss her hjemme i Mandal. Blir nok masse bading, og fine dager sammen med venner denne sommeren. Håper at vi alle sammen får en fin start på sommeren, og at juni måned kommer med mange fine opplevelser til oss alle sammen! Ønsker deg en super søndag, og fortsatt god pinse!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat (torsdag)

Podcast: Min psyke hverdag!

Bli gjerne med i Mestringsklubben!

0 kommentarer

Siste innlegg