Blogger jeg for å tjene penger?

Som blogger, så ønsker jeg å være meg selv fullt og helt. Det betyr at jeg velger å dele mange såre øyeblikk eller opplevelser på min blogg. Noen liker det veldig godt, mens andre ikke liker det. Det er helt ok for meg. For jeg kan ikke ha som mål at alle skal like meg, eller ønske å følge meg i min hverdag. Men jeg vil jo veldig gjerne at dere skal like mitt budskap. Jeg er en annerledes blogger, og det har jeg akseptert. For jeg ser hva man mener med det, og det gjør meg faktisk glad. Jeg har ikke noe ønsket om å være som alle andre der ute. Jeg vil være meg, og jeg ønsker at dere skal få bli kjent med meg akkurat sånn som jeg faktisk er.

Jeg lever med følelsene utpå kroppen, og har valgt åpenhet. Masken er kastet bort, og jeg våger å være ærlig med dere. Sånn kommer det alltid til å være her på bloggen. Den dagen jeg ikke klarer det, så er det ikke noen vits for meg å fortsette. Jeg vil ikke lage et falskt bilde av min hverdag. Når man er voksen, så har man mange erfaringer med seg i ryggsekken. Det kan være til hjelp for andre, at jeg velger å dele litt av det. Men det hjelper også meg selv. Det er så deilig å ha en egen plass, og jeg kan dele det som jeg selv ønsker. Det letter hjertet mitt, og jeg føler meg som regel alltid bedre etter en skriveøkt. Skriving er et av mine viktigste verktøy.

Så er der en del som etterlyser kommersielle samarbeid. Og ja, jeg ønsker å komme i gang med den biten også. Men det kommer med tiden, og jeg skal ikke forhaste meg. Min blogg kommer til å bli større etter hvert, og jeg har tålmodighet med disse tingene. Jeg er trygg på at det kommer samarbeid, men jeg vil at det skal komme naturlig. Og jeg skal kunne stå inne for alt som deles her på bloggen. Penger betyr selvsagt en del i hverdagen, men jeg klarer meg fint. Så da er jeg en aktiv blogger, og statistikken vil hjelper meg nærmere samarbeid på sikt. For meg så er det ekstra viktig at eventuelle samarbeidspartnere ønsker å komme i dialog. Så jeg maser ikke.

Det er viktig for meg at dette er en langsiktig satsning, og at dette er det jeg skal drive med i fremtiden. Jeg ønsker også å ha et større fokus på foredrag og konserter. Det betyr at jeg får flere bein å stå på, og det vil også hjelpe meg videre. Jeg skal ha det kjekt underveis, og det skal bygges en solid grunnmur. Alt til sin tid. Så det er ikke vits i å stresse. Men heller fokusere på å gjøre jobben hver eneste dag. Skape innhold som dere ønsker å lese eller se på. La oss kose oss sammen på denne reisen, og være glad for at det fine som vi kan oppleve sammen!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg