DA ER JEG I GANG!

 

God morgen!

Jeg gjør meg klar for en veldig travel dag, men inni hodet mitt svirrer mange tanker. Der er en liten usikkerhet inni meg, og jeg tenker veldig mye på fremtiden min. Selv om jeg har jobbet hardt for å komme meg så langt som i der jeg er i dag, så er der liksom noe som mangler. Og jeg funderer på hvor det vil være smartest å satse videre. Vel, jeg skal tenke meg nøye om. Jeg trenger ikke finne det svaret akkurat i dag. Nå gjelder det å holde tungen beint i munnen, og komme seg velberget gjennom denne helgen her.

Nå satser jeg på treningen jager vekk alle tankene, og at det vil gi meg knallbra start på denne fredagen. Det pleier å hjelpe på humøret, og jeg blir lettere mentalt. Gleder meg til en skikkelig styrkeøkt nå på morgenen. Da fokuserer jeg på en oppgave om gangen, og de sekundene hvor man skal legge inn en god innsats. Passer perfekt for meg å svi av litt svette og frustrasjon. Da er dusjen ekstra deilig etterpå når man kommer hjem.

I dag skal jeg også sminke meg, og bruke god tid på det. Skal jo også ha karaokeshow i kveld, og da trenger en sminke som varer hele dagen. Jeg vet hvordan det skal gjøres, og gleder meg til å bruke litt tid foran speilet igjen i dag. Har for øyeblikket en liten pause når det kommer til spray tan, så da blir man jo litt mer klar for å sminke hele ansiktet igjen. Føler meg allerede veldig bleik, så det er godt å vite at det kun er snakk om et par uker til neste gang jeg sprayes igjen.

Jeg håper at din fredag blir skikkelig fin. Bloggen oppdateres som vanlig hele helgen, så jeg håper du stikker innom her noen ganger. Nå starter mitt råkjør, så jeg håper bare at energien bobler opp etter trening i dag!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg