Da var jula over for i år!

God kveld!

Jeg håper at du har kost deg i disse juledagene, enten du er alene eller sammen med familie. Her har roen senket seg, og julegjestene dro hjem igjen i går formiddag. Det har vært skikkelig koselig å ha mine foreldre på besøk, men også godt å være bare oss igjen her nå. Nå har vi gjort oss ferdige med juleselskapene for i år, så resten av romjulen blir fylt opp med ganske så vanlige rutiner og gjøremål. Men jammen har vi kost oss masse i disse dagene.

Vi startet med å feire min fars 79 årsdag lille julaften. Vi hadde invitert noen gjester hit, og så koste vi oss med taco. Det er noe som alle liker, og som vi jo har hver fredag uansett. Så ble det kaker og kaffe etterpå. På selve julaften var det ribbe middag med masse tilbehør, og ribba ble så god. Jeg hadde som vanlig beregnet altfor mye, så det var bare å spise så mye de ville. Til dessert hadde vi riskrem, og is med frukt cocktail.

Det var ganske fort gjort å få delt ut gavene, og alle ble så fornøyde. Utrolig hvor stor forskjell det er på det å feire julaften med store barn, kontra med små barn. Etterpå spiste vi enda mer kake, og så tok vi kvelden ganske så tidlig. Etter frokost på 1.juledag, kjørte min mann foreldrene mine tilbake til Egersund. Minstemann dro også på ferie, så nå er det ganske så stille her hjemme. Eldstemann drar i morgen, så da blir vi voksne alene noen dager denne romjulen.

Jeg er gira på å fjerne julepynten, så den tas bort allerede i morgen. I dag har jeg ryddet i garderoben min, og det føles alltid skikkelig deilig. Helt typisk meg å måtte gjøre noe sånt på en 2.juledag, da jeg fort blir rastløs av helligdager. Jeg jobber som vanlig i romjulen, og det føles skikkelig deilig å komme i gang igjen. Håper du skaper deg en romjul som akkurat du trives med!

Ha en fin kveld, så snakkes vi snart igjen.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg