DE GODE SAMTALENE!

 

God kveld!

Jeg er glad i gode samtaler. Å kunne prate åpent og ærlig med mine nærmeste venner, betyr utrolig mye for meg. Og jeg merker at det virkelig får meg til å tenke over ting på en ny og annerledes måte. Hvis man våger å åpne seg opp, så kan man få god hjelp fra helt vanlige mennesker. For vi har alle en livserfaring, og den kan være verdifull for flere. I dag fikk jeg lov til å ha en fin og åpen samtale med en god venninne.  Og jeg sitter igjen med mange gode innspill.

Det er ganske naturlig for meg å ha åpenhet som et viktig element i vennskap. Og jeg føler meg heldig som har slike vennskap i livet mitt. De gangene man prater løst og ledig, så vil man kunne få masse positiv energi. Vi kombinerte praten med en god treningstur i Furulunden. Det var akkurat det som jeg trengte i formiddag, og jeg er så glad for at jeg valgte denne avtalen i dag.

 

Livet er ikke en dans på roser for noen av oss, og vi har alle våre utfordringer. Ved å dele dem, så kan man bære det litt sammen. Og jeg koser meg veldig i slike stunder ute i naturen. Nydelige omgivelser, og en skikkelig fin samtale. Kan man få en bedre treningsøkt enn det? Vi kom oss velberget gjennom 4 km, og i et godt tempo. Så vi har ikke bare tenkt på å prate, men også holdt et godt tempo underveis.

Jeg føler meg så privilegert, og så full av takknemlighet. Mine gleder i livet er mange, og vennskap er en av de aller største gledene akkurat nå. Ha en fin onsdagskveld, så snakkes vi senere i kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg