DE OMRINGER MEG MED KJÆRLIGHET!

God kveld!

Jeg har kjent på en del følelser den siste tiden. For jeg er så heldig som er omringet av kjærlighet. Både fra min kjære ektemann og barna, men også fra mine foreldre og søsken. Det er rart hvordan man som voksen plutselig setter ekstra pris på de nærmeste, og man vet at de jo ikke er her for evig tid. Jeg var i en begravelse for noen uker siden, og jeg fikk en realitetssjekk på hvor langt vi er kommet i livet. Nå er det jo sånn at foreldrene våre begynner å nå en viss alder, og man vet ikke om de får leve friske i mange år fremover.

Der er masse kjærlighet i vår familie, og det setter jeg utrolig pris på. Noen ganger kan man kanskje føle at det blir litt i overkant. Men så vet jeg så inderlig godt at det kommer fra hjertet, og de ønsker bare å være tilstede i livet mitt. Da jeg flyttet til Mandal, så ble det jo en fysisk avstand mellom meg og min familie. Men jeg vet at det ikke har skadet vårt forhold på noen som helst måte. For de ser hvor godt det var for meg å få en ny start. Og jeg vet at de er med meg.

Min familie er viktig for meg. Selv om jeg ikke er den flinkeste til å ringe, eller komme ofte på besøk. Der er heldigvis en aksept for det innad i vår lille familie. Og jeg har heldigvis blitt friskere, og satser på å kunne besøke dem litt oftere i tiden som kommer. Å vite at de heier på meg, er så uendelig godt. Vi har ikke alltid vært enige om alt i årene som ligger bak oss. Men vi har kommet oss gjennom det, og jeg er så heldig som har begge foreldrene min og søsknene mine.

Vi må sette pris på det vi har sammen, og den kjærligheten som er tilstede. Jeg har lyst til å si dette høyt, og verdsette de som er jeg er aller mest glad i. Nå er jeg så heldig som er omringet av omsorg, og det kan virkelig være til god hjelp på tunge dager. Våg å gi hverandre kjærlighet i hverdagen, og ikke glem de aller nærmeste.

Ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg