Deilig at Februar snart er over!

Da er enda en måned unnagjort, og vi rykker stadig fremover mot vår! Det er noe som jeg setter veldig pris på. Jeg gleder meg til en fin vår, og en deilig sommer. De to årstidene er aller best. Jeg kan kose meg innendørs om høsten, men vinteren liker jeg ikke i det hele tatt. Sånn er jeg skrudd sammen, og det tror jeg ikke kommer til å endres. Det er rart hvordan vær og temperatur kan spille inn på humør og form. Særlig etter at jeg fikk revmatisme, så har jeg slitt veldig om høsten og vinteren. Kulden gjør ikke godt på min kropp, så jeg lengter veldig til vi får det varmere.

Ukene går jammen meg fort, og det er altså mars allerede i morgen. Det er godt å tenke på, og jeg gleder meg til en spennende måned. Det er masse som skjer i mars for min del, så det gjelder å henge med så godt som jeg bare kan. Jeg har tatt det ganske med ro i februar. Det tror jeg var et lurt trekk. Det er viktig for meg at helsen holder i mars. Jeg skal delta på flere årsmøter, og jeg skal ha musikk oppdrag. Det gleder jeg meg veldig til. Endelig skal jeg på en scene, og spille mine egne låter for et publikum!

Jeg både tror og håper at de neste ukene fortsetter å gå fort. For jeg lengter veldig etter neste årstid. Det er kjekt å se at naturen forandrer seg, og at vi snart kan legge vekk vintergarderoben for denne gang. Takk til alle som har fulgt meg nå i Februar 2019! Jeg håper virkelig at alle sammen blir med videre i min hverdag. Det er spennende å dele tanker og følelser med Dere! Så håper jeg at alle sammen har det så bra som mulig, og at vi sammen kan gå våren i møte!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg