Deilig søndag!

Jeg synes at søndager er en fin dag. Da har vi som regel muligheten til å sove lenger enn vanlig, og ta en rolig start på dagen. Vi trenger en dag i uken som er rolig og avslappet. Det har vært en veldig travel uke for min del, og jeg kjenner at det har kostet masse krefter. Da er det ekstra deilig å ha en fin dag sammen med mine kjære. Vi har ikke så mange planer for dagen. Men jeg gleder meg til å kunne tilbringe tid sammen med min kjære mann. Vi ser jo ikke hverandre så mye om gangen, så det gjelder å være tilstede mens han er hjemme.

Jeg håper at Du også får en veldig fin søndag! Ta det god tid til å nyte de gode øyeblikkene. Da får Du jo mye glede i hverdagen. Nå skal jeg ta det med ro, og kanskje ta en liten tur ut. Det hadde nok vært lurt å gå litt tur i løpet av denne dagen. Kroppen min er jo litt i ulage, så bevegelse er jo en lur ting. Men jeg får se hva de andre i familien har tenkt å gjøre i dag. Jeg har en god dag, og er så lettet etter at gårsdagen gikk så fint.

En ny uke venter på oss allerede i morgen. Så jeg skal bruke denne dagen fornuftig sammen med de som jeg er aller mest glad i. Familien min kommer aller først, og det føles veldig godt å være ferdig med mange ting nå. Ha en nydelig dag!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg