DEN FINESTE JULEN!

God kveld!

Jeg føler meg så heldig som har hatt en fin jul sammen med mine nærmeste. Det har vært så godt å se hvordan ungene mine har vokst, og at vi kunne kose oss kun oss fire dette året. Fokuset lå ikke på gavene under treet, men på gode måltider og samtaler. Jeg blir så full av morskjærlighet når jeg ser på ungene mine. De har blitt så flotte ungdommer, og jeg er oppriktig glad for det vi har her hjemme nå.

Det fikk meg også til å tenke tilbake på alt det stresset som har vært tidligere. Alle de kravene som vi selv har gitt oss, for at julen skal bli perfekt nok. Det er så unødvendig, men likevel så krevende. Denne julen senket vi skuldrene ned, og fokuserte på samholdet som vi har i familien vår. En koselig atmosfære med hvilepuls. Det passet oss perfekt, selv om vi selvsagt kan kjenne på savnet av gjengen.

Vi valgte å ta alt sammen i vårt eget tempo, og julekvelden var så fin. Et minne som vi alltid kommer til å ha i våre hjerter. Jeg er ikke så redd for å være få på julaften lenger. Det gikk jo så smertefritt. Når man er vant til å full stue annen hvert år, så var jo dette en ny opplevelse for både oss alle sammen. Men vi likte det godt, og klarte å gjennomføre det på en så koselig måte.

Min familie betyr alt for meg, og jeg er så glad for at vi har kommet oss velberget gjennom alle de utfordringene som har vært. Mange dager har gitt oss utfordringer. Men vi har tatt en dag om gangen ,og er på god vei mot en fin fremtid. Julen 2020 gav meg en bekreftelse på at det går fint med oss. Og jeg er så full av stolthet og kjærlighet. Det skal jeg ta med meg videre i livet, og så skal vi kose oss med gode minner.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

Siste innlegg