DET GIKK TRILL RUNDT!

God kveld!

Da er jeg her igjen, etter noen dagers fravær. Det skyldes rett og slett at jeg måtte ta det med ro, etter at jeg fikk kjennskap med krystall syken igjen. Det er noe skikkelig dritt, men heldigvis klarer jeg å stabilisere det selv ved hjelp av gode øvelser. Jeg har jo hatt dette før, og noen ganger kommer det tilbake igjen. Nå har jeg hvilt masse, og holdt meg til de øvelsene som jeg vet fungerer aller best. Føles allerede veldig mye bedre, så jeg har kontroll på det igjen.

Som kronisk syk lager man seg rutiner etter hvert. Jeg har jo flere utfordringer, og har lært meg til å takle det på min egen måte. Tatt med meg gode tips, og forsøker etter beste evne å holde alt sammen i sjakk. Både ved å ha god kontroll på kosthold, og ha moderat fysisk aktivitet. Kanskje har kroppen min reagert litt på nye styrkeøvelser som jeg tar her hjemme. Men det skal jeg nok finne ut av, og luke bort de tingene som trigger sykdommen min.

Jeg har mange ganger vært nede i den mentale kjelleren, fordi jeg ikke klarer alt jeg vil. Men det hjelper jo ikke noe særlig å bli trist. Ja, vi skal kunne kjenne på alle følelser. Men det beste man kan gjøre, er å lete etter en hverdag som faktisk fungerer bra. Da må man være villig til å prøve og feile litt. Noen ganger blir jeg litt vel ivrig, og da kan jeg få slite tilbakeslag som denne episoden med krystall syken. Føler meg heldig som vet hvordan jeg skal roe det ned igjen raskt.

Nå gleder jeg meg til å ta fatt på en ny uke sammen med dere. Denne uken blir det bare en dag på Musikkloftet, så jeg har ekstra god tid til network marketing businessen min. Det gleder jeg meg over, og skal få unna masse planlegging. Håper at du også er klar for en ny uke!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg