DET HAR ALDRI SKJEDD FØR!

God kveld!

I dag kastet jeg ut jula! Det har aldri skjedd før at jeg har tatt bort alt sammen allerede på 3.juledag. Men jeg kjente bare at nå ønsker jeg å få tilbake min vanlige stue. Rart hvordan man bare kan kjenne sånne ting på kroppen, og føle at man trenger en endring her og nå. Det tar ikke så veldig lang tid å fjerne jula, så jeg er glad for at det ble gjort unna allerede i dag. Nå kan jeg jo bruke romjulen til å fokusere på helt andre ting. Og jeg er super motivert til å jobbe med nye mål for businessen min i 2023.

Jeg har blitt mye bedre på å følge min egen magefølelse. Det betyr også at jeg noen ganger tar noen valg som kanskje ikke alle andre ville ha gjort. Men som føles riktig for meg, og som mine aller nærmeste støtter opp om. Det kan være både små og store ting. Å fjerne jula så tidlig er jo ikke så veldig viktig sak egentlig, men likevel så reagerer mange da jeg snakker om dette på sosiale medier. Heldigvis er min mann helt enig med meg, og vi gjør det som føles riktig for oss.

Mitt fokus nå er på det som ligger foran meg. En spennende tid med musikken min, og med businessen min. Nå skal jeg jobbe godt i disse dagene, og ha riktig fokus. Sette meg konkrete mål, og mange delmål underveis mot de største målene. Da vil jeg garantert kjenne på masse mestring, og det gjør meg så glad og gira. Vi nærmer oss 2023, og jeg ser virkelig frem til å komme i gang med et nytt år. Jeg vet ikke hva som venter på meg, men skal ta imot det som kommer med åpne armer.

Nå skal jeg kose meg resten av kvelde, og nyte synet av min vanlige stue med vanlig pynt. Akkurat sånn som jeg ønsket meg. Og så håper jeg at du bruker romjulen sånn som du selv ønsker å gjøre det. Husk at der finnes ikke noen regler på det. Bare gjør ting som føles riktig, og som du blir glad av!

Stor klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg