Det var bare meg og han!

Der skjedde noe helt uvanlig i formiddag. Da jeg kom til musikken, så var det kun meg og lederen som møtte opp! Så da ble jeg altså alene med han i to timer. Det var veldig rart i starten, men så gikk det veldig fint. For da kunne jeg jo velge alle sangene selv, og det var en god anledning til å teste ut nye sanger. Når vi er mange på en gang, så blir det jo en annen type musikk som spilles.

Jeg spilte piano, og han spilte gitar. Det var en skikkelig fin start på helgen for min del. Musikken gir meg fred i sjelen , og nå fikk jeg synge alt det jeg ønsket i to timer. Skikkelig koselig, og vi fikk pratet litt også innimellom. Jeg er svært glad for at jeg valgte å gå dit i dag. Noen ganger er jo dørstokken hard å komme seg over. Men det viste seg å være en riktig beslutning denne gangen.

Siden jeg var alene, så fikk jeg filmet litt også til sosiale medier. Det er ikke så enkelt å få gjort det når vi er mange. Jeg forsøker å ikke bry de andre med min jobb, og må være forsiktig. Men jeg fikk tatt opp to sanger, og det var jeg veldig takknemlig for. Det er jo kjekt å kunne vise hva jeg driver med. Musikken er en så stor del av livet mitt, og jeg ønsker jo å satse på den fremover.

Nå er helgen endelig kommet i gang, og jeg koser meg sammen med mine kjære. Faktisk så skal jeg henge sammen med min kjære mann store deler av helgen. Vi trenger litt tid iblant bare oss to. Ha en fortsatt fin kveld, og så snakkes vi igjen allerede i morgen tidlig!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg