DETTE GÅR IKKE LENGER!

 

God kveld!

Jeg har den siste tiden virkelig kjent på lite motivasjon, og det er en kombinasjon av mange årsaker til det. Det handler om at hverdagen min nå er annerledes, og jeg må ha fokus på flere personlige prosesser. Nå har jeg hatt bloggen i flere år, og det har nesten blitt en slags tvangstanke at den må oppdateres tre ganger daglig. Flere av dere har kommentert at jeg bør redusere antall innlegg, og jeg er faktisk helt enig med dere om det. Selv om jeg da kanskje mister trafikk på bloggen, så er det viktigere å lytte til magefølelsen nå.

Dette betyr at der skjer endringer her inne, og jeg kommer fra nå av til å poste kun 1 innlegg hver dag. Det kommer nok til å bli postet om kvelden, og jeg håper at det vil gi meg et pusterom. For jeg trenger tid til å finne tilbake til den gleden som sosiale medier faktisk kan være. Nå har jeg vært ganske så stille på Instagram og Snapchat en stund. Det har liksom ikke fristet meg å poste noe. Og de signalene må jeg ta på alvor. Nå skal jeg bruke god tid på å lage det ene innlegget hver dag, og høyne kvaliteten på innholdet.

Nå har jeg kjent på dette en stund, og det er en riktig beslutning. Merker at det gjør godt å ta grep, og innse at man ikke orker å være så aktiv her inn lenger. Bloggen min er fortsatt viktig, men ikke på langt nær sånn som før. Og jeg vet bare at nå må jeg puste litt med magen. Hva som skjer i fremtiden vet man ikke. Men jeg har et ønske om å ha en offentlig stemme, og bruke mine kanaler på en fin måte. Så jeg legger ikke alt dødt. Håpet mitt er at jeg nå vil kunne bruke energien min på en bedre måte, og skape noe som dere liker.

Det er rart hvordan livet fører oss videre, og forteller oss at noen endringer må gjøres. Dette er så viktig for meg å ta tak i, og virkelig jobbe med å få gleden og pågangsmotet tilbake. Jeg legger meg ikke ned, og har det godt. Men der er ganske så tomt for positiv energi, og den må få lov til å komme gradvis tilbake. Nå håper jeg at dere vil besøke bloggen min hver dag, og at dere fortsatt heier på meg. Dette er riktig, og jeg tror det egentlig bare er en bra ting. Vi snakkes igjen i morgen, så ha en fin kveld!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg