DETTE SKAL GÅ BRA!

God kveld!

Da er vi kommet godt i gang med en ny måned, og oktober er jammen meg her igjen. Det går virkelig mot vinter, men det skal jeg ikke få påvirke meg nå. For der er masse kjekt som ligger foran meg, og jeg skal bruke denne høsten/vinteren godt. Nå har jeg fullt fokus på å gjennomføre de gode rutinene mine, og ha en hverdag som passer meg og min familie. Det går også mot en viktig lansering i businessen, og det blir så spennende å se reaksjonen i markedet. Jeg ønsker å virkelig legge inn masse tid på team bygging, og samtidig ha det skikkelig kjekt på jobb.

Jeg har et mål om å holde på riktig fokus, og ikke la den mørke årstiden få ta energien min. Det har ofte vært tunge måneder å komme seg gjennom, men nå har jeg jobbe meg gjennom det. Ha konkrete mål, og gjøre jobben hver eneste dag. Merker også at denne jobben virkelig bare blir mer og mer spennende. Jeg opplever nye sider ved meg selv, og jeg får pushet meg skikkelig. Det gir meg også en solid tro på fremtiden, og jeg skal ta vare på denne muligheten. Nå har jeg noe som opptar meg hver eneste dag, og som fyller hverdagen min med gode rutiner.

Du har kanskje også noen utfordringer gjennom vinteren? Da er det lurt å finne noe som du kan bruke tiden din på. Noe som virkelig holder deg kreativ, og som vil hjelpe deg til å ta action. Hvis vi bare blir sittende foran tv i sofaen, så kan det fort gi oss en veldig passiv hverdag. Men i det øyeblikket man har noe som skal gjøres, så vil kroppen reagere positivt. Så kanskje er dette akkurat riktig tidspunkt for deg å komme i gang med noe nytt? Og dersom du er interessert i å starte opp med network marketing og Nuskin, så er det bare å ta kontakt ned meg. Dette kan nemlig virkelig være noe for deg også!

Så denne gangen skal jeg altså ikke grue meg til vinteren. Det har gått opp for meg hvor mye jeg styrer dette selv, dersom jeg tenker på de riktige tingene. Nå har jeg laget meg en skikkelig god plan ,og jeg koser meg med businessen min.

Håper du også har gode planer for månedene som kommer.

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg