DOBBEL DOSE MED HGVM!

 

God morgen!

Nå nærmer det seg at jubileumssesongen av Hver gang vi møtes skal sendes på TV2. Jeg gleder meg noe helt vanvittig til å kose meg hver eneste fredag i åtte uker. Det kommer til å bli så kjekt å se igjen 29 av de artistene som har vært med før, og høre deres nye tolkninger. For meg så er dette helt fantastisk, og enda kjekkere er det jo at der kommer ny sesong allerede rett etter jul.

Jeg sluker alt som handler om disse programmene hvert eneste år, og har sett sesongene så mange ganger. Det er nesten litt flaut å vite så mye om denne serien, men jeg husker veldig mye. Og jeg har selv brukt en del av disse coverlåtene. Masse fint har blitt gjenskapt og fremført i den berømte låven. Nå tror jeg det vil bli kjekt å se alle disse artistene tilbake på gården.

Denne runden blir det ikke hedersgjester, men flere artister vil komme og gå i programmene. Akkurat det er jo ganske annerledes enn tidligere sesonger. Men jeg elsker norsk musikk, så dette blir et fint høydepunkt på tv for min del. Musikk tar bare mer og mer plass i livet mitt. Så jeg føler virkelig at dette programmet trigger min musikalitet. Som fersk låtskriver, så inspirerer det meg veldig.

Skal du se på denne jubileumsutgaven? Hvilken sesong har vært din favoritt?

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg