DU MÅ VÆRE TÅLMODIG!

Reklame | NuSkin , egen nettbutikk

Hvorfor ikke gi huden din en BOOST?

God kveld!

Da har fredagskvelden kommet, og det er jo også pinse. Vi har ikke noen store planer for pinsen dette året heller, og skal kun være hjemme rundt dørene som vanlig. Jeg håper på litt trening, og kanskje også noen timer på solsengen igjen. Det blir også litt jobbing med min network marketing business, som er så kjekt å holde på med. Jeg har noen faste oppgaver hver eneste dag, og det hjelper meg til å ha en så fin ramme rundt min hverdag. Det er spennende å jobbe med å utvikle sin egen business, og tenke langsiktig. Her har jeg virkelig fått kjenne på mine innerste tanker og ønsker. Tatt de frem i lyset, og gjort de om til konkrete mål.

Jeg elsker jobben min, så enkelt er det. Den passer meg perfekt, og jeg skal virkelig ha det gøy med den i årene som kommer. For med den fleksibiliteten, så får jeg det til å fungere sammen med min familie og helsesituasjon. Etter at jeg var på Succes Summit i Spania, så har jeg endret mitt mindsett. Det er ikke noe som skal få lov til å ta fra meg det gode fokuset som jeg har. Å jobbe via sosiale medier er jo tross alt fremtiden, og veldig mange ønsker seg en ekstra inntekt. Da er denne bransjen garantert i vekst, og det vil gjøre at businessen min også vokser. Men ingenting kommer gratis her i verden. Man må virkelig jobbe for det.

Det kan virke som at noen tror at pengene bare kommer til å strømme inn med en gang de starter i network marketing. Tror du det, så har du feil innstilling. For det er ikke sånn i det hele tatt. Her må du virkelig bruke tålmodigheten din, og brette opp ermene. Sette av tid til å gjøre jobben hver eneste dag, uten å se resultatene i lommeboken samme dag. Jeg anbefaler alltid mine potensielle buddies til å ha dette som en ekstra inntekt i starten. Enten ved siden av ordinær jobb, eller ved siden av uføretrygd(som jeg selv gjør). Målet mitt er uten tvil at jeg skal kunne fryse uføretrygden, og leve av min business fullt og helt. Men det ligger 3-5 år frem i tid.

Nå er det deilig å kunne styre dagene helt selv, og likevel være i jobb. For hver dag tar jeg nye steg, og bygger min business enda sterkere. For hver kunde jeg får, så blir jeg kjempeglad. Og svært takknemlig for de flotte menneskene som jobber sammen meg med i mitt lille team. Vi har plass til enda flere, så ikke vær redd for å kontakte meg dersom du er interessert!

Nyt pinses så godt som du kan, og kos deg masse!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg