“Du skriver jo bare litt….

God kveld!

For meg så er bloggen svært viktig. Den er blitt en meget viktig del av livet og hverdagen. Jeg ønsker å dele masse med dere, og har derfor valgt å oppdatere bloggen min tre ganger hver eneste dag. Det er klart at det til tider kan være krevende for meg. Men det gir meg samtidig faste rutiner, og jeg vet at noen forventer noe fra meg. Det er en skikkelig fin drivkraft for min del, og den har hjulpet meg gjennom vanskelige perioder. For jeg må hver eneste dag forsøke å dele litt av mine tanker og følelser. Det er ikke alle dette passer for, men i min hverdag er det skikkelig viktig.

Jeg kan ikke bare bli liggende i sengen, og drite i hva som skjer der ute. Eller jo, jeg kan jo det. Men da kommer jeg meg ikke frem til de målene jeg har satt meg. Og jeg er en meget sta og målbevisst dame. Så det er ikke aktuelt å gi blaffen. Men jeg kan nok være enig i at jeg litt vel dedikert iblant. For jeg er rigid på faste klokkeslett, og forsøker alltid å være i forkant med alt sammen. Noen ganger så kjører jeg meg selv for hardt, og får kjenne det på egen kropp. Men så er det den mentale drahjelpen som bloggen gir meg. Den betyr så uendelig mye, og jeg er så glad for at dere følger meg i livet

Dersom man virkelig ønsker seg en jobb i denne bransjen, så må man levere masse innhold. Og man må være tilstede på internett stort sett hele tiden. Jeg skjønner at det kan virke som en enkel oppgave å bloggen. Men tro meg, det er ikke alltid like enkelt. Så jeg er glad for at mitt pågangsmot er stort, og at jeg virkelig elsker å skrive. Da blir det nemlig ikke så stress, men heller en viktig del av mine hverdagslige sysler. Jeg får bearbeidet mange tanker, og jeg kan dele mine tanker med dere. Noen ganger så får jeg en del respons, og det er stort sett utelukkende positivt.

Det ble viktig for meg å ta en skikkelig avgjørelse tidlig i 2019. Dersom jeg skulle gå all in for blogg/sosiale kanaler. så måtte jeg gi alt jeg har. Da må det ikke være en halvveis greie som man kun gjør for moro skyld. Det er ikke pengene som drar meg, men en intens glede over å kunne formidle til et publikum hver eneste dag. Ja, jeg ønsker å tjene penger på sikt. Men det nytter ikke å ha det som en hovedmotivasjon. Nei, jeg har en inderlig trang til å kunne ha en offentlig stemme. Og da må jeg gjøre det på min egen måte. Jobbe konkret og strukturert hver eneste dag. Da kommer man seg fremover, og man kan nå sine mål!

Kos dere i kveld ,alle sammen! Så prates vi igjen her om noen timer.

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg