EN DEILIG DAG!


God kveld!

Herlighet, så deilig det var å komme i gang med hverdagen! Ungene er kommet i gang på skolen, og jeg har vært på musikkloftet i formiddag. Så magisk å endelig får jobbe med min egen musikk igjen. Vi har laget en liten fremdriftsplan for platen min, og det kommer til å bli en hektisk tid fremover. Ingenting er kjekkere enn å drive på med låtskriving, og se hvordan musikken utvikler seg fra øvelse til øvelse. Nå har jeg så mange låter å velge mellom, så vi må ta noen konkrete valg. Vi kan ikke fokusere på for mange låter på samme tid.

Dette har vært en skikkelig fin dag, og jeg smiler. Glad for å komme i gang, og være tilbake i vanlig rytme. Å møte igjen musikerne mine, var så herlig. Jeg er inspirert til å skape enda mer musikk i tiden som kommer nå. Nå er det viktig at jeg har et positivt fokus, og gjør de tingene som hjelper meg ut av det tunge. Er også skikkelig spent på morgendagen, da jeg endelig har time hos revmatolog i Kristiansand. Kanskje kan jeg da få noen svar på hva som er galt med kroppen min, og vite mer om hvordan jeg kan ta bedre vare på den.

Nå er 2021 endelig kommet i gang for alvor, og det er spennende! Om bare 10 dager kommer min første singel ut til dere, og det er jeg så glad for. Kan man få en bedre start på det nye året? Jeg håper at du også har fått en fin start på hverdagen, og at vi sammen kan hjelpe hverandre gjennom de neste vintermånedene. Solen har snudd, og vi går mot lysere tider. Nå må vi ha gode tanker i hodet, og ta nye steg. Jeg føler meg klar for å komme skikkelig i gang. Er du med?

Klem fra Wenche

 

0 kommentarer

Siste innlegg