En deilig mandag!

God kveld!

I dag har jeg beveget meg utenfor komfortsonen min, og det har vært en spennende dag for min del. Men det har vært en veldig fin dag også, og jeg er glad for at jeg har fått gjennomført det jeg ønsket i dag. Jeg har vært en glad dame i dag, og nå skal jeg nyte kvelden med god samvittighet. Er klar til å svare på spørsmål fra dere, og det er jo koselig. Skjønner godt at mange trenger mer informasjon fra meg. Det var godt å komme i gang med jobben, og faktisk se at nå skjer der ting!

Det ble lite søvn i natt, og jeg var veldig spent i morges. Men jeg har hatt riktig fokus, og det er bare godt å være trøtt nå. Sovner nok kjapt i kveld, regner jeg med. Nydelig vårvær har også passet fint i dag, og jeg har vært en del ute på terrassen i dag. Enda ganske kald vind, men så herlig med solskinn og vårfølelse. Frisk luft er så deilig, og man får påfyll av positiv energi i løpet av få minutter. Det har ellers vært en rolig dag, og uken har startet på en positiv måte.

Deilig å kjenne at man har tatt nye steg, og jeg kan være trygg på at dette er noe som jeg virkelig ønsker å jobbe med i fremtiden. Det er nå selve jobben starter, og jeg vet at mennesker der ute stoler på meg. Jeg har en viktig oppgave, og den gleder jeg meg til å gjennomføre!

Klem fra Wenche

Følg meg gjerne på Facebook , Youtube og Instagram!

Snapchat: wencheblogg og Hverdagschat(torsdag)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg