En hektisk uke er i gang!

Denne uken skjer der en del ting. Vi skal avholde årsmøter i lokallagene for Mental Helse og Revmatikerforeningen. Så da går der to kvelder til det. Jeg tror at det kommer til å bli fine møter, og har tro på at det blir god aktivitet i lagene dette året også. Jeg skal også fokusere masse på fysisk aktivitet. Det skal være fire gåturer denne uken. Så det er bare å komme i gang. Jeg skal også produsere en hel del innhold til mine kanaler denne uken. Jeg har ikke så mye som allerede er forberedt, så da kommer der litt jobb på meg nå. Men jeg gleder meg til en uke som inneholder litt av hvert.

Det er godt å komme inn i rutiner igjen etter vinterferien. Da kan jeg lage meg en plan på formiddagene som fungerer bra for meg. Jeg fokuserer på det som er kjekt, og som fører meg videre. Min hverdag er veldig viktig for meg. Jeg kan ikke ha for mange usikkerhetsmomenter rundt meg. Det handler som vanlig for forutsigbarhet og trygghet. Det mangler ikke på kreativitet for øyeblikket. Men jeg må komme inn i de vanlige rutinene igjen. Jeg føler meg trygg på at det kommer gode dager fremover.

Jeg gleder meg til ukens avtaler og innhold. Det er en variert uke som gir meg noen utfordringer. Men jeg tror at det kommer til å gå fint. Det blir kjekt å møte venner denne uken, og ha samtaler med flere voksne mennesker. Jeg gleder meg over muligheten til å være sosial, og knytte gode kontakter. Noen ganger må man være forberedt på travle uke, og dette er en slik uke. Håper at Dere vil følge meg gjennom dagene!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg