EN NY HVERDAGSFAVORITT!

Reklame | NUSKIN EGEN BUTIKK

Jeg elsker denne lip glossen!

God kveld!

Det er alltid kjekt å få hjem et Nuskin produkt som jeg aldri har testet før. Da er jeg alltid like spent på hvordan dette produktet vil kjennes ut på huden min, og på hvilken måte det vil hjelpe meg. Så da jeg endelig fikk hjem Contouring lip gloss, så ble jeg så positivt overrasket. Den er skikkelig digg på leppene, og gir et nydelig shimmer. Leppene defineres virkelig bra, og særlig amor buen blir synligere. Masse fuktighet til leppene, som varer i lang tid. Litt klissete rett etter du har påført den, men det går over. Føler virkelig at leppene er “pyntet”, selv uten leppestift.

 

Denne lipglossen kan også brukes sammen med Powerlips. Det vil gi deg masse fukt, og en skikkelig fin farge på leppene dine. Jeg blir også veldig fascinert over at den inneholder ingredienser som øker kollagen produksjonen i leppene dine. Og etter jevnlig bruk i 28 dager, så vil du se resultatet. Dette er noe som jeg skal følge godt med på, og jeg merker allerede at leppene mine blir mer definert. Perfekt størrelse til å ha i veska, og den kan påføres så ofte som du vil. Hos meg kommer den definitivt til å bli brukt masse, og leppene mine er takknemlig for den ekstra fuktigheten som de får.

Små hverdagsprodukter som man automatisk bruker, behøver vi alle sammen. Og det er så deilig når man endelig finner de produktene som man virkelig elsker å bruke. Jeg kan trygt anbefale deg denne lip glossen, og håper at du vil ta kontakt der som du ønsker å få tak i den! Jeg hjelper deg mer enn gjerne!

Klem fra Wenche

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg